Waarom zou je beginnen met Affiliate Marketing?

Waarom Affiliate Marketing?

Eigenlijk heb ik het antwoord hier naast al gedeeld en het is simpel: meer en meer mensen ontdekken Affiliate Marketing in 2022 als dé manier om online passief een inkomen te verdienen.

 

En dat inkomen is helemaal afhankelijk van de persoon die er mee begint. Hiernaast een screenshot van een gebruiker van de AffiliateMarketingRevolutie die dat recent (mei 2022) ondervond. 

 

Ook hij was net als ik wellicht in het begin sceptisch en dat hij er hard voor heeft moeten werken is een zekerheid. Grote verhalen over snel geld verdienen en er niets voor doen, doe ik niet aan.

 

Affiliate Marketing is dé perfecte manier om zonder investeringen, onmiddellijk vanuit huis geld te verdienen.

 

Passief betekent natuurlijk dat je geld verdient, ook al ben je niet aan het werk op dat moment. 

 

Ik schrijf deze blogs vanuit Mexico-Stad, omdat ik vanaf iedere locatie wil 'werken' en het weer in Nederland vindt ik niet zo lekker meer.

 

Parttime of fulltime; dagelijks lees ik de prachtige resultaten van mede-marketeers die de stap hebben gezet. 

 

Affiliate Marketing is de weg naar totale financiële vrijheid

Financiële vrijheid

Het uiteindelijke doel van Affiliate Marketing is financiële vrijheid en dat is voor iedereen anders. Voor de een zou 500 euro per maand levens veranderend zijn, de ander heeft 10K per maand als einddoel.

 

Bij dit blog ga ik uit van 'gewone mensen' zoals ik. Ik heb jaren geleden de keuze gemaakt om nooit meer voor een baas te werken. Niet in de laatste plaats omdat de baas en ik vaak niet overweg konden. 

 

Het boek dat mij over de streep heeft getrokken was het boek 'Rijke Pa, Arme Pa' van Kiyosaki. 

 

Deze bestseller heeft mij een eenvoudige les geleerd: 'je bent geen baan nodig, maar geld'. Toen ik dit eenmaal in mijn onderbewuste had, kwam ik er niet meer van los en dit is meer dan tien jaar geleden.

 

Sindsdien leef ik volledig vrij en werk ik op het moment dat ik dit wil. Niet wanneer een baas dit wil.

 

"Je zult wel veel concessies hebben gedaan dan?"

De vrijheid die Affiliate Marketing biedt

Mijn hoofddoel was financieel vrij zijn en dat is veel eenvoudiger dan je denkt. Ik hoor jou al denken: ja, ja, dat zal wel.

 

Het blijft mij verbazen dat mensen die eigenlijk niet tevreden zijn met hun inkomen, er toch vaak voor kiezen om in de situatie te blijven zitten waarin zij zitten. Het moet psychologisch te verklaren zijn, maar ik snap het niet.

 

Waarom zou je in hemelsnaam iets gaan doen waar je geen zin in hebt? Ik denk dat 'ik weet wat ik nu heb' er iets mee te maken heeft en natuurlijk is onze goede vriend 'angst' altijd aanwezig.

 

Angst is een beroerde raadgever en houdt veel mensen van het leven dat zij eigenlijk zouden willen leven. Het houdt ze terug en verhinderd hen er van om nieuwe stappen te ondernemen, ook al kun je keihard bewijzen dat er alternatieven zijn die oneindig veel beter zijn. In relatie tot Affiliate Marketing heb ik het over een onbeperkt inkomen en totale vrijheid

Roepende in de woestijn

Soms wordt ik wel gefrustreerd van het schrijven van deze blogs, omdat ik zo vreselijk hard probeer om anderen van het onbeperkte inkomen dat Affiliate Marketing biedt te overtuigen. Misschien probeer ik het wel te hard.

 

Dit is natuurlijk niet helemaal zonder reden: ik verdien een commissie over het programma dat ik hierboven noemde. Dit programma heet mij de financiële vrijheid gegeven die ik zocht. 

 

En zo eenvoudig is het: sinds de geboorte van het internet is Affiliate Marketing een bewezen concept, hoewel ik dat woord nog te ingewikkeld vind. 

 

Jij ontvangt een commissie over iedere klant die een product of dienst afneemt.

 

Gefeliciteerd: je weet precies wat Affiliate Marketing is. Meer kennis is simpelweg niet nodig.

Affiliate Marketing: geen investering nodig

Ik kan niet veel mogelijkheden opnoemen waarbij je de mogelijkheid hebt om een winstgevend bedrijf op te zetten zonder financiële injectie. En dat banken anno 2022 niet heel ruimhartig zijn is geen nieuws.

 

Affiliate Marketing is het meest democratische systeem dat ik ken en het vereist geen financiële investering. Iedereen die het doorzettingsvermogen heeft kan onmiddellijk beginnen met het promoten van producten of diensten.

 

Hoewel dit voor mij als Marketeer niet handig is, kun je er pakweg het eerste half jaar voor kiezen om gebruik te maken van kennis die algemeen open toegankelijk is op websites en bibliotheken. Er is enorm veel informatie beschikbaar en kan kosteloos in jouw voordeel worden gebruikt.

 

Als je het gevoel hebt dat je zon beetje de basis wel kent, kun je jezelf verder ontwikkelen met geavanceerde kennis door het nemen van lessen die jouw Affiliate Marketing naar een nieuw plateau tillen.

 

Tot die tijd kun je de sterren van de hemel schrijven en zo veel links plaatsen als maar mogelijk is. 

Affiliate Marketing is baanzekerheid

Het is ook noemenswaardig om de baanzekerheid van AM te vermelden.

 

Als student deed ik als zovelen veel soorten werk in bijvoorbeeld de horeca of een broodfabriek. Eenvoudig werk waar je ook eenvoudig voor betaald wordt. Niets mis mee.

 

Wel viel het mij op dat ten eerste toch veel mensen (vooral na hun 40e) niet tevreden waren met dit werk en dan ging het nog niet eens over de vergoeding. Misschien weet je wel dat uit de meeste onderzoeken blijkt dat waardering altijd het belangrijkste wordt gevonden door medewerkers. En meer geld leidt ook niet tot hogere productiviteit.

 

Na een bepaalde leeftijd lijken sommige mensen niet meer de moeite te willen doen om een andere, meer serieuze richting op te gaan. Ze blijven zitten waar ze zitten, want; 'dan weet ik wat ik heb'. Tevreden of niet.

 

Ik wil zo vreselijk graag aan mensen uitleggen dat het minimale inzet kost om met Affiliate Marketing te beginnen en dit kan ook bij je eigen baan; parttime.

 

Wat zou er gebeuren als jij een jaar lang iedere week 1 waardevolle blog schrijft op jouw website en daar links bij plaatst?

 

Als je de stappen uit de AffiliateMarketingRevolutie volgt, betekend dit dat je alvast 1 dag minder in de week kunt werken.

 

Al wil je van AM niet je fulltime inkomen maken, het is altijd slim om op de achtergrond bezig te blijven, mocht het ondenkbare gebeuren en jij je baan kwijt raakt. 

 

Zou het niet geweldig zijn om op dat moment te weten dat jouw inkomen voor een deel gewoon passief op de achtergrond door gaat? 

Onbeperkt inkomen

Affiliate Marketing staat ook in relatie tot een onbeperkt inkomen. De formule is dat input in relatie staat tot output en dat de wet van de gemiddelden je vriend is.

 

Met input bedoel ik: ieder blog dat jij schrijf brengt jou dichter bij jouw doel. Globaal mag je verwachten dat er vruchten (commissies) beginnen binnen te komen vanaf 50 blogs. De wet van gemiddelden betekent dat het aantal (kwalitatief goede) blogs in relatie staan tot inkomen.

 

Als ik 50 blog schrijf, verdien in passief 100 euro per maand. Omdat 'de natuur neutraal' is, verdien ik 200 euro passief per maand bij 100 blog. En ga zo maar door.

 

Ook hier weer een aanbeveling: je hoeft je niet kapot te werken. Ik begrijp dat niet iedereen een schrijvende waterval is, maar er zijn er genoeg die extra geld willen verdienen online. Ook als ze niet aan het werk zijn.

 

AM laat zich daarom uitstekend gebruiken voor zowel parttime als fulltimers. Dat maakt werkelijk geen verschil. 

 

Jouw inkomen is helemaal afhankelijk van jouw inzet. En met het enorme schrijftalent dat ik regelmatig voorbij zie komen kan ik zeggen dat er mensen zijn die als kanonnen commissies verdienen. Overigens vaak met hun eigen unieke persoonlijkheid waarmee zij zich onderscheiden van de zee van blogs op internet. 

Vandaag beginnen met Affiliate Marketing

Ik wil mensen die misschien niet tevreden zijn met hun baan, inkomen of bang zijn voor verlies van hun baan aansporen om eens te kijken naar de mogelijkheden die Affiliate Marketing biedt.

 

Het moment dat ik voor AM koos, was het moment dat ik begon aan een leven zonder financiële zorgen door inkomstenzekerheid. Ik ben geen baan nodig, maar geld. Het is geen noodzaak om 8 uur per dag te werken voor een bedrijf dat je misschien niet leuk vindt.

 

De AffiliateMarketingRevolutie is het meest eenvoudig instapprogramma met video instructies dat je direct online kunt volgen. Het laat jou stap voor stap zien wat je moet doen op weg naar jouw eerste blog. De kennisbank die de website biedt is enorm en de community is geweldig actief.

 

Niet in de laatste plaats is het ontzettend leuk!

 

Ook op zoek naar financiële vrijheid? Zet nu de stap.

Reactie schrijven

Commentaren: 0