Financiële vrijheid met Affiliate Marketing

Hoe bereik je financiële vrijheid?

Ik had hiernaast een standaard stockfoto van een in de lucht springend model willen plaatsen, maar ik laat liever het échte gezicht van financiële vrijheid zien. Niet moeders mooiste, sorry...

 

Deze foto is gemaakt in Mexico-Stad in mei 2022 in een lollig klein koffietentje dat ik ontdekt hebt. Allemaal jongeren met laptops en géén Starbucks, maar rasecht Mexicaanse hardcore koffie. Daar blijf je wel wakker van.

 

Ik werk meestal vanuit dit soort locaties, omdat het heerlijk is om deze vrijheid te ervaren. Gewoon gezellig werken omringd door veel digitale nomaden; mensen die vanaf iedere plek kunnen werken.

 

Omdat het kan, en dat wil ik anderen ook leren.

Wanneer ben je financieel vrij?

Dat is voor iedereen anders; een gezin met drie kinderen heeft andere behoeften als mij; de gelukkige eeuwige vrijgezel. Maar ik ben er van overtuigd dat er veel mensen zijn meer financiële ruimte willen.

 

Dus laten we het over extra financiële slagkracht hebben door online een onbeperkt passief inkomen te verdienen.

 

In 2018 heb ik het concept van een passief inkomen ontdekt; geld verdienen ook als je geen donder uitvoert. Dat klinkt lekker, maar hoe bereik je dat?

 

En op het internet, kan dat dan? Echt wel.

 

Ik ben in dat jaar begonnen met Stuvia.nl; een website waar je oude studiematerialen kunt uploaden en verkopen. En die markt is opvallend groot.

Er zijn veel studenten die met name samenvattingen opvragen of zelfs voorbeeldscripties en werkstukken. De verdiensten zijn tussen de 5-10 euro per verkoop.

 

Per maand is mijn passieve inkomen gemiddeld 400 euro. Geld op mijn rekening ook als ik niets doe. Ik upload als ik daar tijd voor heb en zin.

 

Dit is nog maar het begin...

Wanneer ben je financieel vrij? In mijn geval als er +500 euro passief per maand bijkomt. Dat was althans mij aanvankelijke doel. Zou jouw leven veranderen als je 500 euro per maand extra te besteden had? Ik denk dat dat voor veel mensen wel geldt. 

 

500 euro extra passief per maand is:

 

- Een nieuwe telefoon

- Hele mooie nieuwe outfit

- Paar keer per maand stevig uit eten

- Meer rondjes voor je vrienden 

- Leuk stedentripje

 

Gewoon op de achtergrond, online verdient wanneer het jou uitkomt.

In de tweede versnelling

Ik moet zeggen dat ik nu (mei 2022) niet meer tevreden zou zijn met 500 euro extra per maand. 

 

Dat komt omdat er ruim een half jaar nadat ik met Stuvia begon er een lichtje bij mij ging branden. De aanleiding was het boek 'Eat That Frog' van Brian Tracy.

 

Er zijn drie opmerkingen die mij raakten:

 

1. 'Je bent geeld baan nodig, enkel geld'

2. 'De natuur is neuraal'

3. De wet van gemiddelden

 

Toen ik me realiseerde dat een baan niet nodig was, was het hek van de dam. Geld is het enige dat nodig is om te leven.

 

De tweede was nog krachtiger: 'de natuur' is neutraal. Als jij tijd stopt in jouw passieve inkomen, is het onvermijdelijk dat er resultaten komen.

 

De derde was de doorbraak: 10 documenten verkopen levert mij 50 euro. Wat als ik 1000 documenten zou hebben?

 

Dat is 5000 euro passief inkomen. En dat is precies wat er gebeurde. Vanaf dat moment was ik niet meer te houden.

 

Ik heb het nog steeds over Stuvia, maar kijk eens naar de commissies van PayPro in het screenshot. PayPro is het bedrijf dat jou links geeft naar producten met enorme commissies; de sky is the limit. 

 

Dit is de website die ik gebruik om commissies te verdienen met de website waar je nu op bent.

 

Dat is andere koffie dan thee.

 

Commissies tot 500 euro per verkoop zijn geen uitzondering.

Passief inkomen zonder limiet

Ik kom liever met hard bewijs dan er over te praten. In bovenstaande slide echte resultaten van hele gewone mensen die met Affiliate Marketing begonnen zijn. Zij promoten producten en diensten online en verdienen zo een passief inkomen vanaf iedere locatie wanneer het hun uitkomt.

 

Wat voor mij alles veranderde waren de aanwijzingen van Jacko Meijaard; sinds 10 jaar een bijzonder succesvolle internetondernemer die van Affiliate Marketing zijn werk gemaakt heeft. Dat hij zijn schaapjes op het droge heeft is een understatement. 

Met zijn programma de AffiliateMarketingRevolutie heb ik de doorbraak bereikt die ik wilde: een onbeperkt passief inkomen vanaf iedere locatie.

 

Dit eenvoudig te begrijpen programma bestaat uit onmisbare instructies om met Affiliate Marketing te beginnen. Alle informatie is op basis van ervaring online, niet uit een boek.

 

Hij weet tot achter de komma wat er online speelt en hoe je online succesvol passief geld kunt verdienen.

 

Op persoonlijke wijze legt hij stap voor stap uit hoe je te werk moet gaan. Het programma bestaat uit een reeks informatieve video's met gedetailleerde aanwijzingen voor online succes.

Beginnen met Affiliate Marketing

Affiliate Marketing heeft belangrijke voordelen:

 

- Je kunt een onbeperkt inkomen verdienen

- Werken wanneer het jou uitkomt

- Affiliate Marketing heeft zich sinds de geboorte van het internet bewezen

- Je kunt onmiddellijk beginnen

- Affiliate Marketing verdwijnt nooit

- Enorme commissies 

Financiële vrijheid: 1 klik verwijderd

Bekijk de slide nog eens met de resultaten; dit zijn echte mensen die een beslissing hebben genomen om controle te nemen over hun eigen financiën.

 

Ze hebben onderzoek gedaan naar de mogelijkheden van Affiliate Marketing en kwam tot de logische conclusie dat het werkt. De '10-K' club is hiervan een sprekend voorbeeld.

 

Dit zijn allemaal mensen die per maand minimaal 10.000 euro passief geld verdienen met Affiliate Marketing.

 

Financiële vrijheid is volgens mij iets dat je zelf in de hand hebt. Ik vindt het mooi om anderen te informeren over deze mogelijkheid, want er was een tijd dat ik er ook niets over wist. 

 

Financiële vrijheid is maar 1 klik verwijderd en geschikt voor mensen die serieus zijn en doorzettingsvermogen hebben.

 

Beginnen met de AffiliateMarketingRevolutie is de eerste stap op weg naar een nieuw leven met deze financiële vrijheid. 

Reactie schrijven

Commentaren: 0