Een passief inkomen met thuiswerken

Thuiswerk: denk eens anders

Als je dit leest, ben je waarschijnlijk op zoek naar thuiswerk. Daar wil ik het graag even over hebben.

 

Het probleem naar mijn mening met thuiswerk zit hem in 'werk'. Als jij niet aan het werk bent, verdien je immers ook geen geld.

 

Daarom stel ik voor: zou het niet verstandiger zijn om te investeren in een manier om online een ongelimiteerd passief inkomen te verdienen? 

 

Als ik het kan, kan jij het helemaal.

Mijn naam is Daniël Zandbergen en ik verdien vanuit Mexico-Stad online een passief inkomen.

 

Hoe?

 

Ik werk als Affiliate Marketeer. Daarbij promoot je producten en diensten online.

 

Je koopt niets, je verkoopt niets. Ik schrijf er alleen over. En dit heeft mij de vrijheid gegeven om vanaf iedere locatie te werken. Een laptop en internet zijn alles dat ik nodig ben.

Thuis werken

Als je online naar thuiswerk zoekt, zijn de resultaten overweldigend. Naar mijn mening zijn de meeste malafide bedrijven er wel uitgevist en is het goed mogelijk om vanuit huis geld te verdienen. Dat was ooit anders, waarbij je gouden bergen beloofd werden voor eigenaardig thuiswerk. 

 

Thuiswerk is aantrekkelijk, omdat het je de vrijheid geeft om bijvoorbeeld opvoeden en werken te combineren. Ook kan het een overbrugging zijn na een ontslag, omdat je relatief snel aan de slag kunt. 

 

De meeste mensen zullen een omgeving van rust voor zich zien bij de gedachte hun werk en tijd zelf in te kunnen delen. Ze zijn niet vies van hard werken, en dat beeld klopt gedeeltelijk wel. 

Nadelen thuiswerken

Er zijn voldoende mensen die de gedachte van thuiswerk interessant vinden om verschillende persoonlijke redenen.

Er zitten ook nadelen aan.

 

De eerste is dat ik vermoed dat veel van deze mensen hun eigen talenten niet optimaal gebruiken. Dit is geen aantijging omdát ze voor thuiswerk kiezen, maar ik denk dat individueel talent ontplooid kan en moet worden.

 

Thuiswerk biedt het soort werk dat door duizenden anderen gedaan zou kunnen worden. Veel mensen presteren daarom denk ik onder hun potentie.

 

Het tweede punt is dat thuiswerk relatief slecht betaald doordat je vaak 'standaard-handeling' uitvoert. Of het nu enveloppen vouwen is of chat-werk.

 

Ten derde is thuiswerk vaak geestdodend en raakt aan het eerste punt. Niet veel mensen zullen tientallen jaren werk willen doen waarbij zij hun unieke potenties niet waar kunnen maken.

 

En dit bent je als mens nodig; bevestiging voor het talent dat jij hebt.

 

Tekst gaat verder onder de foto

Alternatief thuiswerk

Ik stel voor om eens ander over thuiswerk na te denken door te investeren in je toekomst. Hiermee bedoel ik het opbouwen van een passief inkomen. Hierbij verdien jij geld, ook als je niet aan het werk bent. Bovendien is jouw inkomen ongelimiteerd.

 

Dit is een vorm van ondernemerschap dat eveneens niet voor een ieder is weggelegd, want je moet serieus aan de slag en een dosis doorzettingsvermogen hebben. Soms is dat gewoon niet aan de orde als je snel gel moet verdienen. En van dat 'moeten' wil ik eigenlijk af.

 

Zou het niet geweldig zijn om een inkomen te hebben dat zichzelf voortdurend aanvult omdat jij in jezelf geïnvesteerd hebt?

 

Het is 100% mogelijk.

 

Een voorbeeld van iemand die het tot de sterren geschopt heeft is Jacko Meijaard. Hij is een Nederlandse internetondernemer die financieel vrij is geworden dankzij Affiliate Marketing.

 

Laat je niet afschikken door 'ondernemer'; het is een gewone Nederlandse jongen met een wens; ik wil voor de rest van mij leven financieel vrij zijn.

 

Na een niet-vruchtbare opleiding journalistiek ging hij op zoek naar een realistische manier om dit te bereiken en Affiliate Marketing bleek het antwoord. Nu, ruim 10 jaar later begeleid hij anderen om hetzelfde te bereiken.

 

Er zitten enorme voordelen aan werken als Affiliate Marketeer:

 

- Affiliate Marketing verdwijnt nooit

- Werken vanaf iedere locatie

- Ongelimiteerd inkomen

- Baanzekerheid

- Een passief inkomen opbouwen

- Je staat er nooit alleen voor

- Geen kennis of kunde nodig van ingewikkelde IT-gerelateerde zaken

- Onmiddellijk kunnen beginnen.

 

Jacko heeft inmiddels een grote groep succesvolle mensen om zich heen verzameld door de ontwikkeling van de AffiliateMarketingRevolutie. Dit is een eenvoudig te begrijpen programma dat jou stap voor stap uitgelegd hoe jij online een passief inkomen kunt verdienen. 

Resultaten passief inkomen Affiliate Marketing Revolutie

Hier boven een greep uit de tientallen screenshot die ik van de groep van Jack verzameld heb. Allemaal echte mensen met echte resultaten.

 

Ik wil voorstellen om eens anders over thuiswerk na te denken door in jouw toekomst te kijken. Zou je misschien iedere week tijd hebben om bijvoorbeeld een stukje zoals dit te schrijven? Ik ben geen taalwonder, dus dat kan jij ook.

 

De AffiliateMarketingRevolutie is voor mij manier geweest om financieel onafhankelijk te worden en ik geloof dat veel mensen dat ook willen. Misschien had je gewoon nog nooit gehoord van deze eenvoudige manier.

 

Je kunt vandaag direct beginnen als jij ook controle over jouw financiële toekomst wil. 

Reactie schrijven

Commentaren: 0