Hoe begin je met Affiliate Marketing?

Hoe begin je met Affiliate Marketing?

Dat hoofd hiernaast is van mij, ik kon hem niet meer ruilen. 

 

In 2022 ben ik begonnen met Affiliate Marketing op het internet. Hierbij verdien je geld door producten of diensten van bedrijven te bespreken, bijvoorbeeld door een blog. Iedere keer dat en product via een unieke link gedeeld wordt, verdien jij daar aan.

 

Beginnen met Affiliate Marketing kan voor sommigen misschien wel intimiderend overkomen. Het klinkt al zo gewichtig om jezelf een Affiliate te noemen. 

 

Maar zo simpel als ik het hierboven beschrijf, zo is het ook. Het enige dat ik doe is anderen vertellen over de magische wereld van online een passief inkomen verdienen. En dat doe je gewoon met Affiliate Marketing.

 

Passief inkomen verdienen

In 2018 was ik begonnen bij een website www.stuvia.nl. Hier upload je oud studiemateriaal waar je vervolgens ook aan verdient. Binnen drie jaar ontvang ik passief gemiddeld 450 euro per maand van deze website. Passief betekend dat ik geld verdien, ook als ik niet aan het werk ben.

 

En ik geloof dat en legio mensen zoals jou zijn die dat ook willen.

 

Ik ben nooit echt geschikt geweest om voor een baas te werken. De feedback die ik meestal kreeg was, dat ik te eigenwijs was en me aan de regels moest houden.

 

Hou ik niet zo van...regeltjes. Ik doe liever mijn eigen ding. Kun jij je ook mateloos ergeren aan onlogische beslissingen van jouw baas? Helemaal niet erg.

 

Maar, ja...als je denkt dat je het beter weet, bewijs het dan maar eens.

 

Daarom heb ik mezelf voorgenomen fulltime aan een passief inkomen te werken en zo veel mogelijk anderen te leren over Affiliate Marketing.

Direct beginnen met Affiliate Marketing

Even een screenshot tussendoor van mijn inkomen van Stuvia van de maanden december-mei 2022.

 

Beginnen als Affiliate is zo eenvoudig als 's ochtends je tanden poetsen, want al het lastige werk is al voor jou gedaan.

 

Bedrijven zitten te springen om mensen zoals jij die een stukje willen schrijven over hun product of dienst. En daar betalen ze ontzettend goed voor.

 

Jouw unieke verdien-link, de product beschrijvingen, de websites en het hele betalingsverkeer: je hoeft nergens naar om te kijken.

 

Op het moment dat jij besluit om als Affiliate passief geld online te gaan verdienen, kun je onmiddellijk beginnen.

Voordelen van Affiliate Marketing

Voordelen van Affiliate Marketing zijn:

 

1. Geen opstart- of investeringskosten

2. Direct kunnen beginnen

3. Geen ingewikkelde kennis van bijvoorbeeld CEO nodig

4. Beginnen aan een ongelimiteerd inkomen

5. Je staat er nooit alleen voor: grote online vriendengroep Nederlandse Affiliates

6. Werken wanneer het jou uitkomt

7. Laptop en internet is alles dat jij nodig bent.

Affiliate Marketing zonder investering

Ik kan weinig bedrijven verzinnen waarbij je niet een vorm van financiële investering nodig hebt. Nagenoeg alles vereist een vorm van geldelijke injectie, maar laat dat bij Affiliate Marketing nou niet zo zijn.

 

De reden: jij werkt natuurlijk voor jezelf en twee; al het werk is al voor je gedaan. Het komt weer terug op de gedachte dat producenten niets liever willen dan dat er over hun producten geschreven wordt. Als jij producent was, zou jij het Affiliates dan zo makkelijk mogelijk maken? Natuurlijk! Een laptop en internet is alles dat je nodig bent. 

Affiliate Marketing direct beginnen vanuit huis

Ik zal je direct de link geven die je nodig hebt; klik even op het plaatje.

 

Dit is de link naar de AffiliateMarketingRevolutie van Jacko Meijaard die mijn leven drastisch veranderd heeft en dat van veel andere mensen. Dit is een online lesprogramma waarbij je onmiddellijk zelf online geld kunt gaan verdienen.

 

Het programma bestaat uit onmisbare persoonlijke video instructies op basis van Jacko's eigen ervaring van ruim 10 jaar internetondernemer zijn.

 

Het is te veel om hier uit te leggen wat er allemaal in het programma zit, maar zonder download of toegestuurde schijfjes thuis, kun jij nu beginnen online geld te verdienen.

 

Je ontvangt de link naar de afgeschermde website direct in je email.

Beginnen zonder SEO kennis

Geen moer verstand van SEO? Ik ook niet, en dat is ook nergens voor nodig.

 

Alle moderne website providers hebben SEO en een heleboel andere ingewikkelde internet termen al lang voor jou klaarstaan.

 

Je bent geen ingewikkelde internet-kennis nodig om te beginnen met Affiliate Marketing.

Inkomen zonder limiet

Affiliate Marketing is vooral geschikt voor mensen die zich realiseren dat er geen inkomens limiet aan vast zit.

 

Werk je bij een baas, dan weet je aan het begin van de maand wat er aan het einde op jouw rekening staat.

 

Zoals bij al het ondernemerschap is dat bij AffiliateMarketing niet zo. En dat maakt het zo enorm uitdagend.

 

Hier naast een screenshot van de inkomsten van Jacko zelf: bijna 17.000 euro in 20 dagen.

 

Dit zijn echte cijfers van een echte internetondernemer die er hard voor heeft gewerkt.

 

En hij is de enige niet. De '10-k' club van Jacko bestaat uit een grote groep online Affiliates die minimaal 10.000 euro passief online per maand verdienen. 

Je staat er niet alleen voor

Als je besloten hebt om controle over jouw inkomen te nemen met Affiliate Marketing, sta je er nooit alleen voor.

 

Ik weet uit ervaring dat de grote groep Nederlandse Affiliates enorm enthousiast zijn om jouw met raad en daad bij te staan.

 

Als je begonnen bent zal je een link ontvangen naar de online portal van Affiliates die precies hetzelfde als jou doen: online een passief inkomen verdienen.

 

De kennis die daar gedeeld wordt is onontbeerlijk.

Werken wanneer het jou uitkomt

Ik woon en werk vanuit Mexico-Stad, omdat ik het weer in Nederland te koud vindt. Het is fantastisch om zelf te bepalen wanneer ik werken wil, en laat er geen misverstand over bestaan dat dit natuurlijk werk is.

 

Maar: ik verdien ook geld als ik aan het winkelen ben, als ik mijn hond uitlaat of het dak sta te dweilen.

 

Dát is de vrijheid van een passief inkomen. En dat kan jij ook.

 

Ik geloof dat veel mensen denken dat het óf te moeilijk is, of dat ze er niet geschikt voor zijn. Dat is niet waar. Als ik het kan, kan jij het helemaal.

Affiliate Marketing: direct beginnen

Ik had deze keuze 20 jaar geleden moet maken. De vrijheid die ik ervaar neemt niemand mij af en ik hoef mij nooit meer zorgen te maken om geld. Niet dat ik rijk ben, maar mijn inkomen wordt dagelijks aangevuld met blogs zoals deze.

 

Ik schrijf informatieve stukken die andere kunnen helpen om hetzelfde te bereiken zoals ik. En ik geloof dat heel veel mensen dat willen.

 

Er is objectief gezien geen reden om niet met Affiliate Marketing te beginnen als jij ook een passief en ongelimiteerd inkomen wilt. 

 

Ik help je graag met alle vragen als je die hebt. 

 

Zet de stap vandaag.

Reactie schrijven

Commentaren: 0