Hoe verdien je geld met Affiliate Marketing?

Hoe verdien je aan Affiliate Marketing?

Als je Affiliate Marketeer bent, verdien je online passief geld door producten en diensten van bedrijven te promoten.

 

De zeven belangrijkste voordelen van Affiliate Marketing:

 

1. Geen inkomenslimiet

2. Indelen  eigen tijd

3. Werken vanaf iedere locatie

4. Baanzekerheid

5. Affiliate Marketing verdwijnt nooit 

6. Geen financiële investering of specialistische kennis nodig

7.  Onmiddellijk kunnen beginnen.

Affiliate Marketing: geen inkomenslimiet

Het screenshot hiernaast ontving op 20 mei 2022 ik van de ontwerper van de AffiliateMarketingRevolutie Jacko Meijaard. Een van de personen die enige tijd geleden met het programma begon, rapporteerde een inkomen van 7400.00 in de maand mei 2022.

 

Dit doet hij op dezelfde manier als deze blog: het schrijven van informatieve stukken waarmee anderen geholpen kunnen zijn.

 

Door informatie te geven over nagenoeg alle denkbare onderwerpen is het ook voor jou mogelijk om passief vanuit huis inkomsten te verdienen.

 

Het programma AffiliateMarketingRevolutie is hierbij jouw eenvoudig te begrijpen stappenplan.

 

Zonder financiële investeringen of gespecialiseerde technologische kennis kun je direct online passief geld verdienen.

Affiliate Marketing: vanaf iedere locatie werken

Misschien heb je mijn video op de homepage al gezien; ik woon en werk vanuit Mexico-Stad. Het enige wat ik nodig ben is een laptop en de zon. Meestal zit ik in een café of restaurant een paar uur te 'werken'.

 

Ik zet werken tussen aanhalingstekens, omdat het helemaal niet als werk voelt. Ik hou van schrijven en het is fantastisch om te zien dat ik met deze vrijheid passief een inkomen kan verdienen. Ik wil liever niet voor een baas werken en wil controle over mijn eigen inkomsten.

 

En die inkomsten zijn bij AffiliateMarketing ongelimiteerd. Ook als ik een paar dagen niet wil werken, kan dat.

Mijn banksaldo wordt vanzelf aangevuld.

Affiliate Marketing: baanzekerheid

Het is fantastisch dat je momenteel (mei 2022) weinig moeite hoeft te doen om een baan te vinden. Vandaag las ik een artikel waarbij nieuwe sollicitanten die aangenomen worden, eerst op kosten van het bedrijf twee weken op vakantie gaan. Alles om de krapte maar op te vullen.

 

Het kan ook anders: op dezelfde pagina lees ik dat de financiële zorgen onder een belangrijk deel van de Nederlandse bevolking toenemen onder invloed van inflatie. Met name de energieprijzen baten zorgen.

 

 "Mensen die net rondkwamen, komen nu in de problemen. De uitgaven gaan omhoog maar de inkomsten groeien niet dusdanig mee", aldus Frederieke Kokol namens Geldfit.

 

Het is heerlijk om te weten dat AffiliateMarketing zekerheid geeft, want het internet gaat nergens heen. Er zal nooit een gebrek zijn aan Marketeers die blogartikelen willen schrijven om een product uit te leggen of aanbevelingen willen doen. Daarmee voegt de Marketeer waarde toe zoals in een eerder blog beschreven; veel meer dan traditionele communicatiekanalen zoals tv of radio. 

AffiliateMarketing: geen investeringen nodig

Affiliate Marketing is een erg 'democratische' manier van passief geld verdienen, omdat je er geen (financiële) investeringen voor nodig bent. Iedereen kan direct beginnen online een passief inkomen te verdienen.

 

Als je een computer hebt en internet, ben je er klaar voor. Een een dosis doorzettingsvermogen om van jouw webpagina en boodschappen een succes te maken. 

 

Je zult misschien ook wel eens 'Affiliates' op bijvoorbeeld de website van Bol.com hebben gezien. Ook deze internetreus is altijd op zoek naar mensen die geld willen verdienen door te schrijven over hun producten en links willen plaatsen. En over iedere verkoop verdien jij een commissie. Hoe beter het artikel; hoe meer en vaker jij verdient.

 

Dit heeft alles te maken met Google ranking, hoewel CEO niet meer de 'heilige graal' is die het globaal 10 jaar geleden was. CEO betekent dat een webpagina optimaal ontworpen is zodat Google hem kan indexeren en mensen zoals jij de juiste informatie kunnen vinden.

 

Kwaliteit is de belangrijkste graadmeter voor Google en naar mijn mening hebben ze daar een goede keuze mee gemaakt. Foefjes met programma's om ook onzin-informatie hoog in zoekresultaten te laten komen zijn al lang niet meer aan de orde. 

Als jij denkt dat je min of meer een artikel zoals dit zou kunnen schrijven, ben je zeer geschikt om direct online een passief inkomen te gaan verdienen zonder limiet.

 

Het internet ligt voor jou open en Google beloont een ieder die er tijd en moeite voor wil doen. Kun jij een goed stuk schrijven over een product of dienst, dan verdien je daar aan.

 

En deze verdiensten zijn niet misselijk! Commissies lopen uiteen van 5-500 euro per aankoop of abonnement. 

 

Het screenshot aan het begin van dit blog is écht resultaat van een echte Marketeer die exact met hetzelfde programma is begonnen en heeft doorgezet.

 

Geen enkele reden waarom jouw inkomen niet ook passief zou kunnen zijn.

Reactie schrijven

Commentaren: 0