Blog ideeën voor een passief inkomen

Zeker als je al een poosje aan het bloggen bent, kan het lastig zijn om met nieuwe onderwerpen te komen voor jouw blog.

Je hebt misschien alle ins en out van het leven van het aardvarken al tig keer besproken en bent een beetje opgebrand.

 

Of je heb geen inspiratie meer om nog te verwoorden hoe fijn het is om in je nakie te figuurzagen bij zonsondergang.

 

Hier zijn, op basis van trends in 2022 nieuwe onderwerpen waar jij helemaal op los kunt gaan.

Hot: Cocktails maken

Eigenlijk is alles al gezegd over cocktails maken...zou je denken. Is er voor nou nog wel ruimte om het dranken spectrum te verbreden?

 

Natuurlijk! Iedereen heeft namelijk zijn eigen kijk op cocktails en kan zonder moeite van iets bestaands, iets anders maken.

 

Thuis je cocktails maken is ann0 2022 een enorme rage onder invloed van je-weet-wel waardoor veel mensen thuis bleven (Google filtert op de naam, dus gaan we even niet opschrijven). 

 

De horeca was ook gesloten dus mensen gooiden van pure ellende de drank door mekaar en kwamen met nogal verassende creaties.

 

Kan jij dat ook? Tuurlijk! Er zijn oneindig veel cocktail creaties en jij kunt schrijven over wat jij vindt dat werkt en wat niet.

Hot: Crypto currency

Dat crypto HOT is, wist je al, maar misschien niet dat er bijna iedere maand een nieuwe crypto munt wordt gelanceerd. Ze worden allemaal met gejuich ontvangen in de hoop dat de nieuwe munt net omvalt.

 

Ja, even een steek onder water, want gisteren is er even $200 miljard verdampt op de cryptomarkt (20-2-22)

 

Maar, ondanks dat het nagenoeg niet te doen is om te voorspellen wat een digital munt gaat doen, denk ik net als veel mensen dat de munt niet gaat verdwijnen. En dat is natuurlijk een gouden kans om over te schrijven.

 

Reken er op dat er veel mensen geïnteresseerd zijn in het lezen over crypto en jouw inzichten willen lezen.

 

Moet je er dan geen verstand van hebben? Misschien heb je dat al een beetje, maar je hebt vast wel een mening, toch?

 

Gooi die mening lekker op het internet en zie hoe snel jij reacties krijg. Die laten niet (!) snel op zich wachten, want iedereen heeft een mening.

 

Je verdient hierbij een passief inkomen door de vele Affiliate links te plaatsen die er bestaan.

 

De commissies zijn enorm!

Hot: Thuiswerken

Thuiswerken is de nieuwe norm geworden voor veel werkers en reken er op dat er zich dan kansen voordoen.

 

Naast de vele voordelen van thuiswerken, zijn er immers ook nadelen. Denk aan het scheiden van werk/privé, hoe gaat het met jouw relatie als jij altijd thuis bent, hoe met kinderen en hoe zit dat eindelijk met productiviteit en werk-geluk?

 

Jij kunt tips en tricks geven over alle ins en out van thuiswerken. Doe eens een interview met iemand die thuis werkt. Wedden dat ze interessante dingen te zeggen hebben?

 

Je kun dit interview in jouw blog plaatsen en er komen zeker reacties.

Hot: ouderenzorg

Onder invloed van wereldwijde vergrijzing worden we allemaal steeds ouder. De gezondheidszorg is de afgelopen 50 jaar sterk verbeterd en dat betekent dat deze doelgroep steeds groter wordt. Ook het aantal ouderen dat 'tech-savvy' wordt groei gestaag. (mijn 93 jarige buurvrouw weet meer van een IPad dan ik)

 

Je kunt deze doelgroep bedienen door adviezen en tips te geven die tot nut zijn. Hierbij kun je denken aan gezondheid, sociale gelegenheden voor ouderen, valpreventie en hobby's die ouderen aan zullen spreken.

 

Ook; deze doelgroep heeft over het algemeen meer tijd en geld te besteden en is bij uitstek geschikt om daarom te bedienen met een waardevolle blog. 

Hot: Affiliate Marketing

Van alle aanbevelingen kan ik niet vaak genoeg herhalen in mijn blogs hoe goed de Affiliate Marketing Revolutie voor een concept is. Je promoot hierbij de producten en diensten van gerenommeerde bedrijven (zoals via deze blog) en verdient daarover een commissie. 

 

Omdat het voor veel mensen misschien moeilijk kan zijn om op zichzelf aan een dergelijk project te beginnen, bestaat er een eenvoudig te begrijpen programma. Hierin wordt in begrijpelijk Nederlands, stap voor stap uitgelegd wat Affiliate Marketing is en welke stappen je moet nemen.

 

Het programma is ontwikkeld door Jacko Meijaard en is de gouden standaard in de industrie.

 

Dit programma is geschikt voor mensen die een passief inkomen vanuit huis willen verdienen en bereid zijn daar energie in te steken.

 

Affiliate Marketing heeft meerdere grote voordelen:

 

1. Je kunt onmiddellijk beginnen

2. Geen startkapitaal nodig

3. Geen ingewikkelde kennis van technologie of internet nodig

4. Affiliate Marketing kent geen inkomenslimiet

5. Affiliate Marketing blijft bestaan zoals het internet er is

6. De commissies die je verdient zijn zeer hoog.

 

Als je internet en een computer hebt kun je direct beginnen met verdienen.

 

Deze blog is een voorbeeld van de wijze waarop ik een passief inkomen vanuit Mexico-Stad verdien. Als jij in staat bent om ook een dergelijk stuk te schrijven, ben je geslaagd. Een passief inkomen verdienen is bovendien een onderwerp waar oneindig veel over te schrijven valt met een zeer grote doelgroep.

 

Meer weten? Klik dan op de knop en begin direct.

Reactie schrijven

Commentaren: 0