· 

Hoe verdien je een passief inkomen in 2022?

Een passief inkomen is misschien wel een van de meest aantrekkelijk manieren om een aanvullend of fulltime inkomen te verdienen. De mogelijkheden zijn eindeloos en interessant voor serieuze internetondernemers die vanuit huis geld willen verdienen.

 

Ik werk van de minst- naar de meest populaire methoden toe en leg uit waarom.

#5 Dropshipping

Dropshipping staat op plaats 5 vanwege het vele werk dat je er nog van hebt. Dropshipping is het openen van een website of ander kanaal waarbij je producten aanbiedt die je zelf niet inkoopt. Je maakt slechts reclame ervoor.

 

Het nadeel is dat je anno 2022 relatief veel met retouren te maken krijgt en dat de winstmarges relatief klein zijn.

 

Ook gaat er relatief veel werk zitten in onderzoek; je moet immers weten welke producten/diensten daadwerkelijk jouw tijd waard zijn. Het op het internet gooien van willekeurige producten gaat niet werken op de lange termijn. 

 

Dropshipping is een manier om geld bij te verdienen maar naar mijn mening echt als bijbaan. Het serieuze geld hoef je hier (meestal) niet te zoeken tenzij je het serieus groot aanpakt. 

#4 Crypto currency

Ik blijf er bij dat je voorzichtig moet zijn met crypto currency. Het lijkt mij dat de koers volatiel is en niet goed te voorspellen, tenminste op de korte termijn. Wél geloof ik dat met name de bekendere crypto over de lange termijn (5-10 jaar) een goede investering zijn.

 

Ook op het gebied van passief inkomen is het met crypto mogelijk om passief te verdienen door 'STAKING, LENDING EN NODE'

Respectievelijk: het vastzetten van crypto, het uitlenen daarvan en het opzetten van een knooppunt. 

 

Een toptip om beter in crypto te worden in trouwens deze link: Crypto Masterclass (enkel voor gevorderden).

#3 Geld uitlenen

Ik heb het niet direct over geld uitlenen aan familie of vrienden, daar moet je trouwens voorzichtig mee zijn. Genoeg voorbeelden van mensen die de familie of vrienden nooit meer ziet of het geld niet terugkrijgt.

 

Een moderne manier om geld uit te lenen is via micro-leningen. Een voorbeeld is de website www.twino.com. Dit is een website die als tussenpartij zorgt dat microleningen worden 'gebacked' door daadwerkelijke uitleners.

 

Jij kunt al vanaf 50 euro investeren in uitstaande leningen door ze op te kopen, en hier verdien jij rente over: 10-12% is normaal. Micro-lenders bestaat al heel erg lang, maar zijn altijd op zoek naar investeerders. 

#2 Stuvia / Knoowy

Stuvia.com en Knoowy.nl zijn websites waarbij je (oud) studiemateriaal kunt verkopen en daar verdien je dus geld mee. Ik ben hier zelf drie jaar geleden mee begonnen en heb ruim 650 documenten geüpload.

 

De inkomsten liggen momenteel (mei 2022) rond de 500 euro per maand netto. Dit is ook een beetje afhankelijk van de maand. Voor in het begin van het jaar is het erg druk en verdien ik soms 600-700 euro in 1 maand. Het is een manier om passief inkomen te verwerven, dus ook als je niet aan het werk bent. Maar nu de crème de la crème wat mij betreft.

#1 Passief inkomen met Affiliate Marketing

Er is wat mij betreft geen betere manier om online een passief inkomen te verdienen dan Affiliate Marketing. Hierbij promoot je de producten en diensten van producenten en verdient daarover een commissie.

 

Deze commissies kunnen veel hoger zijn dan je misschien denkt. Ik heb hieronder een screenshot geplaatst van voorbeelden van verdiensten. Er zijn binnen het programma dat ik zo ga uitleggen honderden Affiliate Links met dergelijke commissies trouwens, dit zijn er slechts vier. 

 

Zo verdien jij iedere keer dat iemand op een link van jou klikt en een aankoop doet, 37 euro voor een cursus 'Droogtrainen' of wat dacht je van de commissie op Day Rading? 200 euro netto per aankoop!

 

De blog die je nu leest is een voorbeeld van de manier waarop ik met de 'AffiliateMarketingRevolutie' een passief inkomen verdien. Ik vertel anderen over de mogelijkheden die er zijn om online vanuit huis een passief inkomen te verdienen. 

 

Wat mij betreft is Affiliate Marketing dé manier om passief te verdienen.

 

- Affiliate Marketing verdwijnt nooit zolang het internet blijft bestaan

- Je hebt een ongelimiteerde inkomenspotentie

- Je kunt werken vanaf elke locatie (ik werk vanuit Mexico-Stad)

- Affiliate Marketing is al decennia lang een eenvoudig en bewezen manier om geld te verdienen

- Geen investeringskosten of ingewikkelde technische kennis nodig.

-  Je kunt onmiddellijk beginnen.

 

Het artikel dat ik vandaag las (zie mijn andere blog) was weer eens overtuigend: Affiliate Marketing zal in 2030 goed zijn voor een wereldwijze omzet van $40 miljard euro.

 

Voor serieuze internetondernemers is Affiliate Marketing een perfecte manier om een ongelimiteerd inkomen te verdienen.

 

 

Groeten uit Mexico-Stad. Jij kunt dit ook!

 

Daniel Zandbergen

Reactie schrijven

Commentaren: 0