Affiliate Marketing een industrie van 40 miljard in 2030

Bron Engelstalige artikel: https://www.destinationcrm.com/Articles/CRM-News/CRM-Across-the-Wire/Affiliate-Marketing-to-Be-a-$36.9-Billion-Market-by-2030-152956.aspx

 

Ik zat al met een schone pyjama en gekamde haartjes achter de computer, 's avonds laat toen dit voorbij kwam. Ik liet bijna m'n warme melk over de poes vallen, dat begrijp je.

 

Een industrie van 40 miljard dollar? Jazeker, dat is Affiliate Marketing. Geen idee waar ik het over heb? Lees mijn andere blog even.

Waarom is Affiliate Marketing zo populair?

Marktonderzoeksbureau Astute Analytica denk dat de wereldwijde omzetgroei voor Affiliate Marketing van 19,2 miljard dollar in 2021 tot 36,9 miljard dollar in 2030 zal stijgen. Een jaarlijks percentage van 7,7 procent.

Bij Affiliate marketing worden producten of diensten gepromoot op blogs, sociale-mediaplatforms of websites. De persoon die dit promoot, ontvangt een commissie. 

“De markt voor Affiliate-marketingplatforms wint aan populariteit bij kleine bedrijven en uitgevers, omdat het eenvoudig te implementeren is en een kleine investering vereist”, concludeerde het bedrijf in het rapport.

Affiliate Marketing is een super manier om online, vanuit huis een passief inkomen te verdienen.

 

Zoals het artikel zegt: jij verdient geld op het moment dat jij het product of dienst van een bedrijf promoot. En deze commissies kunnen serieus geld opleveren.

 

Sinds enige tijd ben ik (Daniël Zandbergen) bezig om hetzelfde te doen. Ik woon en werk vanuit Mexico-Stad en vindt het heerlijk om een passief inkomen te verdienen. Dat betekent dat ik geld verdien, ook als ik niet aan het werk ben.

 

Als jij dit ook interessant vindt, heb ik een super tip voor iedereen die serieus is om een passief inkomen te verwerven.

De 'AffiliateMarketingRevolutie' is een eenvoudig te begrijpen programma met waardevolle video instructies van Jacko Meijaard. Jacko is sinds ruim 10 jaar bezig om zijn inkomen geheel passief en online te verdienen.

 

Zijn inkomen per maand ligt rond de 7500.00 euro en verdient dus ook als hij niet aan het werk is.

 

Dit programma is bijzonder, omdat het insider-informatie geeft over hoe iedereen die serieus is daar ook mee kan beginnen.

 

De voordelen van Affiliate Marketing:

 

- Het verdwijnt nooit, wat de markt ook doet

- Je kunt onmiddellijk beginnen

- Geen kennis nodig van ingewikkelde internet-taal of techniek

- Werken vanaf iedere locatie op aarde

- Werken wanneer jou het uitkomt

- Geen plafond aan je inkomen

 

Affiliate Marketing is voor iedereen die vanaf de computer een inkomen wil verdienen, en de inkomsten zijn indrukwekkend! Je verdient per verkocht product, klik of zelf maandelijks terugkerend bij een abonnement. 

 

Het programma voorzien in alle informatie die jij nodig bent. Onmisbare websites, alle links van de Affiliates die jou betalen en een grote achterban die jou met al jouw vragen helpen.

 

Deze markt explodeert en er is geen reden om achter te blijven.

Reactie schrijven

Commentaren: 0