Passief inkomen verdienen zonder startkapitaal?

Volgens mij zijn er twee grote groepen mensen in de wereld als het om geld verdienen aan komt. De grootste groep gelooft nog altijd dat je het beste een vak kunt leren en voor een baas kunt gaan werken. Ik heb deze groep nooit goed begrepen, want gaat het meest inkomen niet naar de baas? Tegelijkertijd; werken voor een baas is natuurlijk niet verkeerd en veel mensen varen wel bij deze 'zekerheid'. 

 

De tweede groep kan niet tevreden zijn met werken voor een baas en ergeren zich al gauw aan de manier waarop dingen in het bedrijf lopen. Ze zien de gebreken en vragen zich a waarom dat zo is. Ze kunnen oprecht boos orden van inefficiëntie, of erger, een slechte baas. Deze mensen worden meestal zelfstandig of worden door een ander bedrijf weggekocht.  

Passief inkomen mogelijk?

Dat hoofd linksboven is zo'n figuur. Ik kwam er rond mijn 25e achter dat de meeste bazen en ik elkaar beter niet te veel kunnen zien. Anderen waren snel genoeg om op te merken dat ik 'onmogelijk' was op de werkvloer, maar ik vond dat juist niet.

 

Ik begreep veel (in mijn ogen onlogische)  beslissingen niet. Ik heb jaren in de horeca gewerkt en  vond het vooral erg als de gast niet optimaal bediend werd.

 

Met de hakken over de sloot toch mijn studie gehaald en daarmee het werkveld in: hetzelfde verhaal. Ik zal wel een onmogelijk figuur zijn.

 

Tot ik er achter kwam dat sommigen mensen nu eenmaal beter solo kunnen varen in het leven. En andersom geredeneerd: 'als ik het dan beter weet, doe het dan lekker zelf' is ook wat voor te zeggen.

 

En nu doe ik het alleen en verdien ik een passief inkomen. Ik verdien dus geld, ook als ik niet aan het werk ben. Dit is zo'n geweldige manier van leven dat ik deze ook met anderen wil delen. Als jij 'baanzekerheid' wil bij een baas 'be my guest, maar ik kan je een andere manier laten zien.

Voorbeelden passief inkomen online

Voorbeeld van manier on online passief een inkomen te verdienen:

 

- Inkomen uit microleningen, bijvoorbeeld www.twino.nl. Hier kun jij met een startkapitaal van 50 euro microleningen van anderen kopen. Hier verdien je 10-12% rente over. Het bedrijf bestaat al jaren.

 

- Royalty's van een boek dat je geschreven hebt. www.kdp.com is een goede aanbeveling. Iedereen kan hier een eigen boek publiceren en hieraan verdienen. Helemaal passief is het niet, want als je niet schrijft, verdien je ook geen geld. 

 

- De beste van allemaal naar mijn mening: een passief inkomen verdienen met Affiliate Marketing.

 

Geen startgeld? Geen probleem!

Een passief inkomen zonder startkapitaal?

Het klinkt misschien onmogelijk, maar dat is het niet. Je kunt vandaag nog beginnen met het verdienen van een passief inkomen vanuit huis of idee locatie op aarde. Ik woon en werk in Mexico-Stad, vooral omdat het weer in Nederland mij tegen is gaan staan.

 

Zonder een groot startkapitaal is het absoluut mogelijk om direct te beginnen en ik beveel de AffiliateMarketingRevolutie van Jacko Meijaard aan.

 

Jacko Meijaard is ruim 10 jaar geleden begonnen met Affiliate marketing en heeft zijn schaapjes op het droge. Om anderen te helpen hetzelfde te bereiken heeft hij dit eenvoudige en effectieve programma ontwikkeld. In de kern: hij laat jou precies zien hoe ook jij online een passief inkomen kunt verdienen.

 

Inhoud

 

- Stap voor stap wordt uitgelegd wat Affiliate marketing is en wat jij er aan hebt

- Modules met instructievideo's; stap voor stap

- Welke stappen moet jij nemen om direct te kunnen beginnen?

- Welke (kosteloze) websites ben je nodig om dit op te zetten?

- Hoeveel kun je dan verdienen?

- Een enorme database aan kennis en een grote groep andere Affiliate Marketeers die jou voor zijn gegaan. De online community is ijzersterk en bovendien erg gezellig.

 

Zonder startkapitaal; je kunt zo beginnen.

Beginnen met Affiliate Marketing zonder startkapitaal

De beste manier om zonder startkapitaal met Affiliate Marketing te beginnen die ik ken is het programma van Jacko Meijaard.

 

Misschien heb je zijn naam al eens eerder gehoord. Al meer dan tien jaar is hij online zeer succesvol en heeft een eenvoudig te begrijpen programma ontwikkeld waarmee iedereen zonder voorkennis aan de slag kan. 

De 'AffiliateMarketingRevolutie' is een recht door zee programma waarmee jij onmiddellijk en zonder kennis van Affiliate Marketing aan de slag kan. Het programma bestaat uit een serie waardevolle video's, gemaakt door Jacko zelf. 

 

Hij deelt zijn insider-kennis van de industrie met iedereen die serieus geïnteresseerd is en er echt voor wil gaan zitten. Met het programma leer je alle ins- en outs van Affiliate Marketing, wat je wel en beter niet kunt doen, waardevolle websites die je gebruiken kunt en hoe je traffic naar je website krijgt. 

 

Wat mij in het programma vooral opviel was de gedetailleerd wijze waarop wordt uitgelegd wat belangrijk is. Voorbeelden zijn het gebruik van kopjes, inhoud, lengte van teksten en zelfs lettertypes, om maar een paar te noemen.

 

Belangrijker nog; je staat er absoluut niet alleen voor als je serieus aan de slag wilt op weg naar een inkomen waar je nu alleen nog van kunt dromen. De community van Jacko bestaat al zo lang als hij met het programma bezig is. Deze bestaat uit doorgewinterde online Marketeers die hun kennis voortdurend in het exclusieve forum online delen. Dit forum is bij aanschaf van het programma ook voor jou toegankelijk.

 

Dit programma heeft mij leven rigoureus veranderd en ik wens jou dat ook toe. De belofte van een inkomen van 7500+ per maand is geen loze belofte  maar werkelijkheid.

 

Het is aan jou om de volgende stap te zetten.

 

Reactie schrijven

Commentaren: 0