Hoe verdien je geld met een blog?

Als je deze blog aan het lezen bent, heb je eigenlijk je antwoord al. 

 

Met deze blog verdien in online een passief inkomen vanuit huis.

 

En ik wil je graag uitleggen hoe jij dat met minimale inzet ook kunt, als je wilt.

Een passief inkomen met jouw blog

Blog beginnen: geen snel-geld formule

Je kunt het beste et een blog beginnen als jij het oprecht leuk vindt om over bepaalde onderwerpen te schrijven. 

 

Ik ben een schrijver van nature en het kost mij over het algemeen erg weinig moeite. Ik zit er niet tegen aan te hikken om een nieuw blog te beginnen en de onderwerpen dienen zich eigenlijk vanzelf aan. Soms lees ik een artikel en zit ik met een nieuwe lijst onderwerpen.

 

Een blog is geen manier om snel geld te verdienen, maar reken er op dat goed geld verdienen mogelijk is. De kern van de zaak is dat jij met plezier ergens over kunt schijven. Dit kunnen allerlei onderwerpen zijn.

 

Mijn passie is anderen vertellen dat het mogelijk is om online passief geld te verdienen. Enkele jaren geleden ben ik begonnen met het idee om mijn baas vaarwel te zeggen en zelf mijn eigen inkomen te verdienen. Dit blog is daar een goed voorbeeld van.

 

Onderwerpen die jou geld kunnen opleveren: reviews over nieuwe producten, jouw kennis delen met betrekking tot games, technologie of sport. Misschien vindt je het belangrijk om anderen te vertellen hoe ze zo gezond mogelijk kunnen leven of hoe gezonde voeding werkt. Dit geeft jou allemaal een opening naar hetgeen jou geld op gaat leveren met Affiliate Marketing.

Blog schrijven: kies een leuk onderwerp

Deze foto is ter illustratie: zo ziet het er ongeveer uit als je dagelijks met een onderwerp bezig moet waar je helemaal geen zin in hebt. Ik moet er bijvoorbeeld niet aan denken om te schrijven over auto's, want dat kan me niets schelen. 

 

Kies een onderwerp dat jou echt interesseert, iets waar jij enthousiast over wordt. In mijn geval is dat online passief geld verdienen. Ik vindt het fantastisch dat dit in dit tijdgewricht mogelijk is. Ik heb de geboorte van het internet vanaf de jaren 90 meegemaakt en heb de vooruitgang gezien.

 

De mogelijkheden om online een passief inkomen te verdienen zijn eindeloos, maar wordt van Affiliate Marketing het meest enthousiast. Geld verdienen door de producten van derden aan te prijzen? Yes, please!

Voorbeelden van Blog onderwerpen

Je kunt net zo goed het woordenboek er bij halen, want je kunt werkelijk over alles bloggen.

 

Auto's, de beste telefoon, het beste pretpark in Duitsland, hoe je gezond kun blijven, hoe je effectief met een schoonmoeder omgaat

smoothies maken en  het aardvarken door de eeuw heen.

 

Het punt is: jouw onderwerp zal anderen ook interesseren en daarmee trek jij lezers en potentiële klanten. Het worden klanten als zij op bijvoorbeeld een link van Attractiepark Slagharen klikken om iets te bestellen. Dat is jouw unieke link en jij verdient daar commissie over. 

 

Ok, nog een paar:

 

- Tips voor computergebruik

- Tips om beter met Windows om te gaan

- Hoe je een work-out het beste kunt uitvoeren

- Hoe je spiermassa krijgt

- Hoe je het beste kunt flirten

- Wat kun je doen tegen onzekerheid

- Hoe krijg je meer zelfvertrouwen?

- Hoe ga je om met depressies?

Geld verdienen met jouw onderwerp

'De gelukkige blogger' noem ik deze foto. Kijk 'em eens happy zijn. Dat komt omdat hij schrijft over iets dat hij leuk vindt.

 

Geld verdienen met een onderwerp is redelijk afhankelijk van de populariteit. 'Passief geld verdienen online' is een onderwerp waar veel mensen over zullen willen lezen. Bovendien zijn er eindeloos veel zijweggetjes die je met dit onderwerp kunt nemen. Ook omdat er zo veel manier zijn om online geld te verdienen.

 

Hoe breder en interessanter het onderwerp; hoe eenvoudiger jij er geld mee kunt verdienen.

Bloggen is volhouden

Stel even dat je een blog begint over iets dat jou geen moer interesseert; succes. Dan ben je na 3 weken opgebrand.

 

Het is belangrijk om het (liefst brede) onderwerp dat je kiest veel ins- en outs heeft. Dat je er vanuit verschillende standpunten over kunt schrijven.

En daarna is het een kwestie van volhouden en 'pompen' zoals ik het zeg.

 

Google beloont websites die voortdurend met nieuwe interessante content komen en dat is maar goed ook. Als je een hogere ranking zou kunnen krijgen door willekeurige onzin op het net te gooien, zag het internet er heel anders uit. 

 

Geld verdienen met jouw blog? Doe iets dat jij leuk vindt en de inkomsten komen vanzelf.

Geld verdienen

We zijn bij de prut van de pudding gekomen: hoe verdien je geld met jouw blog?

 

De methode die ik gebruik is de Affiliate Marketing Revolutie van Jacko Meijaard. Lees even mijn andere blog om te kijken wie dit is.

 

Dit is een eenvoudig te begrijpen programma waarmee jij onmiddellijk kan beginnen om online een passief inkomen op te bouwen. 

 

Affiliate Marketing:

 

- Affiliate Marketing verdwijnt nooit

- Baanzekerheid

- Geen kennis of speciale opleiding nodig

- Direct beginnen

- Werken waar en wanneer jij wilt

- Geen inkomenslimiet 

 

Ik ben oprecht enthousiast over dit eenvoudig te begrijpen programma met persoonlijke instructies van Jacko. Het programma bestaat uit een reeks onmisbare video instructies uit zijn persoonlijke ervaring van 10 jaar Affiliate Marketing.

 

Ik wil je aanbevelen om in jezelf te investeren als jij serieus ben om online een passief inkomen te verdienen.

Misschien heb je op dit moment een baan waar je helemaal niet gelukkig mee bent.

 

Zou het niet een goed idee zijn om op de achtergrond, langzaam te gaan beginnen aan een tweede passief inkomen online?

 

Reactie schrijven

Commentaren: 0