· 

Hoe verdien je online 7500 euro per maand?

Dit is geen 'snel rijk' verhaal en ook geen droom; er zijn mensen die online een passief inkomen verdienen van ten minste 7500 euro per maand. Gewone Nederlanders die het heft in eigen handen hebben genomen en niet afhankelijk willen zijn van een 9-5 baan.

 

Het antwoord: Affiliate Marketing.

 

Wat is Affiliate Marketing?

Online zijn natuurlijk eindeloos veel webshop die niets liever willen dan het aantrekken van klanten. En daar hebben ze vaak veel geld voor over. Bijvoorbeeld door online dure reclameruimte te kopen of hun positie in Google te optimaliseren. Hoe vaak zoek jij immers op de tweede of derde pagina om te vinden van jij zoekt? 

 

Het kopen van advertentieruimte is duur en onzeker; wat zal immers de uitkomst zijn? Bereik je wel de goede doelgroep? Hoe vaak moet je op deze manier adverteren?

 

De oplossing is het inzetten van Affiliate Marketing. Hierbij gaan andere mensen online voor jou aan het werk in ruil voor een commissie.

 

Voorbeeld: bol.com is zo'n website en in America ken je Amazon natuurlijk.

 

Als jij het leuk vindt om te schrijven over bijvoorbeeld de nieuwste rage in geurkaarsen, kun je die van bol.com aanprijzen. Misschien kun jij heel goed omschrijven hoe een geur precies is, hoe deze ontstaan is en hoe lekker deze in een andermans huis zou ruiken. Je plaatst daarbij een link naar de geurkaars die jij beschrijft en ontvangt geld, iedere keer als de kaars verkocht wordt. 

Kun je geld verdienen door online passief te verkopen?

Reken maar dat er veel mensen zijn die hebben ontdekt dat je online een fulltime inkomen kunt verdienen. En niet zo'n beetje ook.

 

Geurkaarsen is maar een voorbeeld en zet misschien weinig zoden aan de dijk. Maar wat dacht je van luxegoederen zoals mooie tassen, schoenen en portemonnees? Stel dat jij schrijft hoe mooi een bepaalde populaire tas is, dan verdien jij daar ook geld over. Iedere keer dat de tas verkoopt.

 

Als jij écht goed bent in het beschrijven van een product of dienst, zullen andere mensen het interessant vinden om daar over te lezen. Je kunt daarbij ook gebruik maken van de populariteit van dat moment.

 

Ander voorbeeld: Pokémon is op dit moment (2022) razend populair. Als jij een blog kunt onderhouden met iedere week nieuwe content, kan dat voor heel veel mensen waardevol zijn. Je zit in ieder geval al in een categorie waarvan jij weet dat veel mensen het interessant vinden. Je plaatst in jouw blog een of meerdere links naar Bol.com of Amazon en verdient geld, iedere keer als iemand een aankoop doet.

Een goede online blog is goud waard

Een goede blog die originele content verstrekt is online goud waard. 

 

Om bij Pokémon te blijven: als jij het voor elkaar krijgt om iedere week nieuwe informatie te plaatsen over dit populaire onderwerp, zullen er genoeg mensen zijn die dit willen lezen.

 

En dat niet alleen: deze mensen zijn potentiële klanten. Dikke kans dat ze al Pokémon spullen hebben en de nieuwste spullen ook willen. Daarom kun jij een stukje schrijven (bijvoorbeeld een review) over de nieuwste Pokémon spullen.

Online serieus geld verdienen?

Het voorbeeld hier boven is nog maar het begin. Het is een feit dat je online veel geld kunt verdienen, maar waar moet je dan beginnen? Ik kan mij voorstellen dat veel mensen het interessant vinden, maar ook een beetje intimiderend. 

 

Moet je niet veel kennis van internet hebben en op zijn minst HTML-kennis?

 

Absoluut niet, ik ben daarvan het bewijs. Ik ben een doodgewone Hollandse jongen die deze blog schrijft. Geen opleiding in tech of internet. 

Als je naar deze blog kijkt, denk je dan 'zooitje zeg'? Valt mee toch? Zo gemakkelijk is het.

 

Maar hoe verdien je dan tot 7500 euro per maand online?

De €7500 per maand bewezen methode

Een inkomen van minimaal 7500 online en passief is helemaal geen droom. Het is keiharde werkelijkheid en ik laat je precies zien hoe.

 

Misschien heb je wel eens vaker op dit onderwerp gezocht en ben je de AffiliateMarketingRevolutie wel eens tegen gekomen. Dit is een compleet, eenvoudig te begrijpen programma voor mensen die online serieus geld willen verdienen.

 

Dit gebruiksvriendelijke en gedetailleerde programma laat jou stap voor stap zien hoe ook jij online een passief inkomen kunt verdienen. En dat inkomen is helemaal aan jouzelf. 

 

Voordelen van Affiliate Marketing

Voordelen:

 

- Affiliate Marketing verdwijnt nooit

- Baanzekerheid

- Geen kennis of speciale opleiding nodig

- Direct beginnen

- Werken waar en wanneer jij wilt

- Geen inkomenslimiet 

 

Jij kunt eenvoudig geld verdienen met Affiliate Marketing door de producten en diensten van gerenommeerde bedrijven te promoten online. Iedere keer dat een product/dienst verkocht wordt via jouw link, verdien jij geld. Zo simpel is het en er bestaat geen inkomenslimiet.

 

Waar moet je beginnen?

 

De AffiliateMarketingRevolutie van Jacko Meijaard is de beste methode om hiermee te beginnen. Het is een erg gebruiksvriendelijke, eenvoudige en goed te begrijpen programma. Je hoeft niets te downloaden en je hoeft niet op een schijfje te wachten dat wordt thuisgestuurd. Je begint letterlijk 5 minuten nadat je je hebt aangemeld.

 

Het programma bestaat uit een reeks waardevolle video's die gedetailleerd uitleggen hoe jij ook met Affiliate Marketing kunt beginnen. En je staat er niet alleen voor. Op de website van Jacko Meijaard is een grote community van online marketeers die voortdurend met elkaar in contact staan. Ook deze kennis is waardevol en je staat er nooit alleen voor.

 

Het inkomen van 7500 euro per maand?

 

Dit is realiteit voor meerdere online marketeers die met dit programma begonnen zijn. Eenvoudigweg door online te promoten.

 

Zou jouw leven veranderen met zo'n inkomen?

Reactie schrijven

Commentaren: 0