Hoe verdien je online geld in 2022?

Hoe verdien je online geld?

 

Voor velen zal het misschien nog ongeloofwaardig in de oren klinken om op internet geld te kunnen verdienen, maar dat is helemaal niet waar. Het internet biedt eindeloos veel mogelijkheden om een gedeeltelijke of fulltime inkomen te verdienen. Welke stenen winkel heeft er nu geen website? Wist je bijvoorbeeld dat mensen veel geld te willen betalen voor kennis? Of denk aan vergelijkingswebsites...

 

Dat kan ik toch niet...

 

Je hoeft nauwelijks speciale vaardigheden te hebben om online geld te kunnen verdienen, ik ben daarvan het perfecte voorbeeld. Ik heb geen achtergrond in tech of internet. Als mijn laptop het begeeft, ben ik echt een mannetje nodig.

 

Een paar jaar geleden begon ik met Stuvia.com, een website waar je studiedocumenten kunt verkopen. Anno 2022 heb ik bijna 650 documenten te koop en verdien ik heel leuk bij. Allemaal met een uurtje werk per dag. 

 

Nu woon en werk ik in Mexico-Stad en het valt mij enorm op hoe weinig mensen gebruik maken van de grote voordelen de internet te bieden heeft. Ik hou het er op dat veel mensen nu eenmaal geen kennis hiervan hebben. Of niet willen geloven dat het mogelijk is om online, vanuit huis een prachtig inkomen te verdienen.

Online geld verdienen

1. Bol.com

Deze bekende website is een goede manier om iets te verkopen, hoewel je er wel wat werk van hebt. Vooral met tweedehands boeken is dit een prima optie. In mijn studententijd heb ik op deze manier leuk wat bijverdient. Het nadeel is dat je wel een voorraad aan zal moeten leggen; in- en verkoop dus. 

 

2. Tweedehands winkel

Zeker als je gek bent op winkels als Het Goed is dit een enorm leuke manier om geld bij te verdienen. Ook hier echter moet je weer inkopen doen en het nadeel is dat het niet zeker is of je dit ook terug verdient. Of in ieder geval met winst. Iemand die dit heel goed kan en er haar fulltime werk van heeft gemaakt is Crazylamplady.

Waarom niet in Bitcoin investeren?

Even een dingetje tussendoor; ik zou wegblijven van Bitcoin om als korte termijn passief inkomen vanuit huis te dienen. Ik geloof wél dat Bitcoin voor de lange termijn een goede investering is. Ik vermoed dat de munt over 15-20 toch echt de 100.000 bereikt zal hebben. Hij moet eerst door kinderziektes heen....Maar ik raak hem niet aan, ook niet als investering. Ik heb er te weinig verstand van en ik geloof de meesten die er in investeren. Feit is dat het een gok is (op de korte termijn) hoe de koers gaat lopen en 80-90% maakt geen winst. Voor mensen als mij (zenuwlijders) is dit geen goede optie. Ik ga voor een veel stabielere manier van online geld verdienen vanuit huis. Daarover later meer.

3. Fiverr.nl

Een andere website die ik niet mag vergeten is Fiverr.nl of Fiverr.com. Als jij talent hebt voor schrijven, videobewerking of voice-overs is dit een prachtige manier om een inkomen online te verdienen, hoewel het niet passief is. Je moet immers actief aan het werk om geld te verdienen. anders gezegd: als je niet werkt, verdien je ook geen geld.

 

Een manier om passief aan Fiverr te verdienen is om zelf een dienst aan te bieden (bijvoorbeeld schrijven) en dit dan weer uit te besteden aan een derde. Op deze manier kun je wél een passief inkomen verdienen. 

Waar ik echt enthousiast van wordt is de gedachte om passief, vanuit huis online een inkomen te verdienen. Passief betekend namelijk dat je geld verdient, ook al ben je niet aan het werk. Je hebt het werk al gedaan en laat het werk nu geld voor jou verdienen. Deze website is daarvan een goed voorbeeld.

 

Ik heb deze website opgezet om anderen te vertellen dat je zonder weinig kennis en financiële investering een fulltime inkomen vanuit huis kunt verdienen. 

 

Het antwoord is Affiliate Marketing en het is het beste van alle ideeën gecombineerd:

 

- Minimale kennis nodig

- Geen inkoop/verkoop

- Geen grote financiële investeringen

- Affiliate Marketing verdwijnt nooit

- Geen plafond aan jouw inkomen

 

Bij Affiliate Marketing promoot je de diensten/producten van een ander en verdient daar commissies. over. En en zijn weinig AM-programma's zo interessant als je AffiliateMarketingRevolutie van Jacko Meijaard. De commissies per verkoop zijn enorm!

 

Wie Jacko Meijaard is heb ik in een andere blog uitgelegd, dus hop daar even naar toe straks.

 

De AffiliateMarketingRevolutie is een eenvoudig te begrijpen lesprogramma dat jou precies uitlegt hoe jij online geld kunt verdienen met het promoten van producten/diensten van anderen. De community erachter is groot met honderden Affiliate Marketeers die indrukwekkende bedragen per maand verdienen, gewoon door producten te promoten.

 

Dit is geen 'snel-rijk'  verhaal. De AffiliateMarketingRevolutie is voor serieuze mensen die online een onbeperkt inkomen willen verdienen. En daar moet ook voor gewerkt worden. Nogmaals: zeker als je schrijven over producten/diensten leuk vindt, is dit echt iets voor jou. Het zal je namelijk weinig tot geen moeite kosten.

 

Misschien vindt je het leuk om te schrijven over beautyproducten, yoga of gezonde voeding. De mogelijkheden zijn eindeloos. Het programma voorziet jou in een lijst met Affiliates die jou iedere keer betalen als jij een product/dienst verkocht hebt online. 

 

Ik ben hiermee begonnen en ben het levende bewijs dat je online geld kunt verdienen, passief vanuit huis. Sterker nog, ik zit op dit moment in Mexico-Stad waar ik woon en werk. Thuis of op een terrasje.

 

Een passief inkomen vanuit huis is 100% realiteit!

Reactie schrijven

Commentaren: 0