Wat is een passief inkomen?

Iemand met een passief inkomen verdient geld, ook als hij niet aan het werk is. Voorbeelden zijn mensen die een website hebben en dingen verkopen, mensen die aandelen op de beurs hebben of iemand die een huis verhuurd. Je verdient geld, ook al werk je niet. Passief dus.

 

Werken deze mensen dan niet?

 

Juist wel en werken is gezond. Ik moet er niet aan denken de hele dag niets te doen te hebben. Maar ik wil graag een zo goed mogelijke balans tussen werk en privé. En daar is een passief inkomen juist zo goed voor. Hiernaast zie je mij werken in Mexico-Stad, waar ik woon. 

 

Mensen met een passief inkomen houden over het algemeen niet van 9-5 banen en hebben vaak geen baas. Ze zijn hun eigen baas en delen hun eigen tijd in. Vaak worden ze een beetje nerveus van de gedachte dat iemand anders bepaald wat zij wanneer moeten doen. 

 

Sommige mensen zijn geschikt om voor een baas te werken, maar veel mensen ook niet. Ik ben bijvoorbeeld zo iemand. Voor een baas werken (hoe goed ze soms ook zijn) is een van de engste dingen die ik mij kan voorstellen.

 

Omdat het allemaal nare mensen zijn? Helemaal niet. Ik wil gewoon mijn eigen koers varen. 

 

Hoeveel geld ben je nodig voor een passief inkomen?

Dat is erg persoonlijk en voor iedereen anders. Ik ben vrijgezel zonder kinderen en ben dus minder nodig. Een gezin met vijf kinderen heeft andere behoeften. Ik had mij als doel gesteld om 1000 euro per maand passief te verdienen, en dat is gelukt. 

 

Hoe laat je geld voor je werken?

Je moet een systeem hebben waarbij geld passief voor jou aan het werk gaat. Dit systeem kan van alles zijn; een bank die rente genereert, een website zoals deze of een klein bedrijfje waarbij je anderen voor je laat werken. 

 

 

Voorbeelden van een passief inkomen in 2022/2023

1. Pokémon

Ik ben drie jaar geleden beginnen met het investeren in Pokémon. Dit is een super lange termijn strategie, maar ik ben er stellig van overtuigd dat dit werkt. Ik investeer in grote, meer exclusieve Pokémon dozen en verkoop ze als ze niet meer op de reguliere markt te vinden zijn (dead-stock). 

 

2. Twino

Twino is een bedrijf dat als tussenpersoon tussen een 'micro-lending' en investeerders staat. Je kunt leningen kopen van Twino en verdient daar tot 12% over. Ik doe dit al jaren en het bedrijf is betrouwbaar. www.twino.nl

 

3. Werk uitbesteden

 

Een geweldige manier die ik onlangs hoorde was het opzetten van een account op bijvoorbeeld www.fiverr.nl en daar als bemiddelaar tussen twee personen te gaan zitten. Voorbeeld: iemand is op zoek naar een schrijver en heeft daar 500 euro voor over. Jij hebt een account en biedt jou schrijfdiensten aan.

 

Jij gaat op zoek naar een schrijver die het stuk wil schrijven voor 300 euro en houdt de overgebleven 200. Er zijn best veel mensen die dit zo doen. Als je er maar voor zorgt dat de kwaliteit consistent is, is dit helemaal niet verkeerd.

 

4. Marktplaats hussle

 

Wat ik in het verleden ook gedaan heb is het promoten van producten van Marktplaats; dit is echt voor de diehards want je hebt te dealen met 'Marktplaats-mensen'. Dat zijn niet de gemakkelijkste. Je promoot bijvoorbeeld een mooi jas op een andere website (speurders.nl) met een hogere prijs en koopt hem pas als de jas verkocht is.

 

Dit is wel een passief inkomen, maar slechts gedeeltelijk; het is nog vrij veel werk maar ontzettend leuk om te doen. Je krijg vaak hele leuke gesprekken.  

5. Stuvia

Stuvia.com is een website waarbij je passief inkomen verdient door (oude) schoolopdrachten verkoopt.

 

Dit kunnen scripties zijn, werkstukken, samenvattingen. Vooral documenten van de NCOI, boeksamenvattingen en college aantekeningen doen het goed.

 

Mijn inkomen de afgelopen drie maanden was ruim 1100 euro samen en heb ruim 600 documenten. Hiernaast een shot van mij inkomen. 

 

Hoe kan jij 50 euro per dag online verdienen?

Blij dat je het vraagt!

 

Laat ik voorzichtig beginnen met 50 euro per dag; zou jouw leven dan beïnvloed worden? Dat van mij wel. 

Het is absoluut mogelijk en ik geef je de beste manier die ik ken om online een passief inkomen te verdienen: Affiliate Marketing. 

 

Ik heb het beste voor het laatste bewaard. 

Affiliate Marketing is zonder twijfel een van de beste manieren om online passief een inkomen te verdienen vanuit huis. En ik zeg het nu alvast; 50 euro per dag is een lachertje.

 

Affiliate Marketing is het promoten van de producten/diensten van derden waar jij commissie over verdient, zoals deze website.

 

Affiliate Marketing;

 

- Verdwijnt nooit;

- Is een bewezen methode;

- Kan vanuit huis;

- Steek er zo veel of weinig tijd in als je wilt;

- Werken wanneer jij wilt;

- Geen geld? Geen probleem: direct beginnen;

- Betaalt enorm (!) goed

 

Affiliate Marketing Revolutie 

De Affiliate Marketing Revolutie van Jacko Meijaard is een eenvoudig en erg gebruiksvriendelijk programma om direct met AM te beginnen. 

 

Dit is overigens exact wat AM is: ik promoot het product van een ander en verdien hier commissies over. Dat kan jij ook! Denk jij dat je bovenstaand stuk min of meer

zou kunnen schrijven? Gefeliciteerd, je kunt direct met online verdienen beginnen.

Hier boven een video van hetgeen de Affiliate Marketing revolutie is zodat je zelf in alle rust kunt ontdekken wat het is en wie Jacko Meijaard is.

Kort en goed: ik had jaren geleden met AM moeten beginnen ik heb heel wat geld laten liggen.

 

Affiliate Marketing is een bewezen methode om met minimale middelen vanuit huis een passief inkomen te verdienen. 

Reactie schrijven

Commentaren: 0