· 

Mijn verhaal: hoe ik een passief inkomen verdien

Online geld verdienen is iets dat veel mensen aan zal spreken. En dan een passief inkomen: ook verdienen als je niet aal het werk bent? Dat is 100% een realiteit!

 

Mijn naam is Daniel Zandbergen en ben in 2018 begonnen met het opbouwen van een passief inkomen. De eerste website waar ik mee begon was Stuvia.nl.

 

Als student coach heb ik hier ruim 650 documenten geüpload die anderen voor hun studie kunnen gebruiken. Nu, in mei 2022 ontvang ik van al dit werk over de jaren een passief inkomen.

 

Ik verdien dus geld ook als ik niet aan het werk ben. Op mijn telefoon zie ik enkel de bijschrijvingen iedere keer als er een document verkocht is.

 Hier zie je een screenshot van mijn inkomsten in mei 2022. In de voorgaande maanden zie je per maand mijn inkomen. 250 euro halverwege mei, bijna 400 in april en bijna 500 in maart 2022.

 

Zou jouw leven veranderen als je 500 euro extra per maand had? Dat van mij wel.

 

Sinds september 2021 woon ik in Mexico-Stad en is mijn leven financieel zorgeloos en mijn passieve inkomen is een feit. Ik hoef mij nooit zorgen te maken om geld en ik weet dat er inkomen binnen komt, ook als ik geen zin heb om te werken. 

 

Sinds enige tijd ben ik begonnen met een tweede project: Affiliate Marketing. Ik kwam via Google terecht op een advertentie van Jacko Meijaard. Jacko is al 10 jaar bezig via deze weg een passief inkomen op te bouwen en ik besloot meer informatie in te winnen.

 

Via zijn eigen - maar vooral via de websites van anderen - kwam ik er achter dan Jacko's verhaal eerlijk was. Het kwam mij niet over als een 'snel-rijk' verhaal of te mooie beloftes. Gewoon een Nederlandse, nuchtere jongen die er moeite voor deed. 

 

Wat mijn in zijn verhaal aansprak was het feit dat hij vanaf het begin zei al 10 jaar met Affiliate Marketing bezig te zijn geweest  en dat de resultaten enkele maanden op zich lieten wachten. Logisch en te verwachten. Maar nu, jaren later is zijn verhaal bij velen bekend (lees ook het AD-artikel) en zijn de resultaten echt.

 

 

 

Jacko heeft een programma opgezet (de 'AffiliateMarketingRevolutie') die serieuze mensen wil helpen hetzelfde te bereiken. Hij is het levende bewijs dat een passief inkomen volkomen haalbaar is online. Om dat te bewijzen heeft Jacko op zijn website een grote community van succesvolle internetondernemers die zijn verhaal en dat van hun bevestigen.

 

Ik ben net als jij: klopt dit verhaal wel? Is deze persoon te vertrouwen? Mooie praatjes?

 

Uit alles bleek dat het verhaal klopte en mijn gezonde verstand zei mij dat dit een goede nieuwe stap voor mij was. Ik geloofde de belofte van een goed passief inkomen, omdat ik weet dat veel mensen op deze wijze geld verdienen. Je promoot simpelweg het product of dienst van een ander en verdient daar commissie over.

 

Ik kocht de AffiliateMarketingRevolutie aan (47 euro eenmalig) en begon de online video trainingen te volgen. Deze trainingen zijn waardevol! Het laat precies zien op welke wijze je een website opzet en hoe jij met Affiliate Marketing aan de slag kunt gaan. Er wordt gesproken over specifieke websites en tools die ik nooit uit mijzelf had kunnen vinden. Er worden eindeloos veel tips gegeven over hoe het moet en hoe het beter kan.

 

Het meest indrukwekkende vindt ik de grote achterban en de voortdurend nieuwe informatie die verstrekt wordt. Op zijn website zijn duizenden blog te vinden met vragen én antwoorden op alles dat met Affiliate Marketing te maken heeft.


Wat is het dan?

De AffiliateMarketingRevolutie is een online leerprogramma dat jouw precies - tot in het kleinste detail - uitlegt hoe je met Affiliate Marketing begint en hoe je een passief inkomen opbouwt. Geen downloads en geen schijfjes - alles is online. Je ontvangt exclusieve toegang tot de website van Jacko waarin modulen staan die je bekijkt. Het gevolg van het bekijken van deze video's is de website die je nu leest. 

 

Beginnen met Affiliate Marketing is niet moeilijk en kost afgezien van de waardevolle investering in het programma en een website geen geld. Het is een van de beste beslissingen die ik ooit hebt gemakt, omdat ik weet dat mijn inkomen ongelimiteerd is. Hoe meer ik werk, hoe realistischer het is dat er keiharde euro's op mijn rekening worden bijgeschreven.

 

En dat kun jij ook!

 

 

 

Reactie schrijven

Commentaren: 0